קלקול על ידי חיידקים תשחץ ותשבץ – פיתרון
קלקול מיקרוביאלי במזון הוא לרוב כתוצאה מנוכחות, הישרדות וגידול של חיידקים, שמרים או עובשים במוצר המזון. הקלקול יכול להיות נראה לעין כגידול נראה לעין, שינויי צבע, יצור גז או שינויים במרקם אבל הוא לרוב מתבטא בריחות לוואי לא נעימים כתוצאה מתוצרי לוואי של חילוף חומרים של המיקרואורגניזמים.
במקרה הנוכחי, באנו להעניק לכם את הפתרונות האפשריים לכל תשחץ או תשבץ למונח קלקול על ידי חיידקים. גללו למטה כדי לראות את כל הפתרונות האפשריים, וביחרו את הפיתרון שיתאים לכם לפי מספר המשבצות הפנויות בתשחץ / בתשבץ שלכם.
פתרונות תשחץ / תשבץ אפשריים למונח קלקול על ידי חיידקים:
פיתרון 6 אותיות - מיקרוב,בקטריה