תבשיל בוכרי תשחץ ותשבץ – פיתרון

דף הבית » פתרונות תשבצים ותשחצים » תבשיל בוכרי תשחץ ותשבץ – פיתרון
תבשיל הוא תהליך של בישול איטי של מזון בנוזל בטמפרטורה נמוכה לאורך תקופה. תבשילים עשויים לרוב עם כבש, כבש, בקר, חזיר, עופות, דגים, רכיכות או ירקות.
במקרה הנוכחי, באנו להעניק לכם את הפתרונות האפשריים לכל תשחץ או תשבץ למונח תבשיל בוכרי. גללו למטה כדי לראות את כל הפתרונות האפשריים, וביחרו את הפיתרון שיתאים לכם לפי מספר המשבצות הפנויות בתשחץ / בתשבץ שלכם.

פתרונות תשחץ / תשבץ אפשריים למונח תבשיל בוכרי: