בדיחות על פרסים
על סטיגמות ומה שמעבר
בין אם אתם פולנים, אשכנזים, רוסים או גרוזינים – בדיחות וסטיגמות מגיעות לכולנו, כן גם לפרסים. בדיחות על פרסים היא דרך משעשעת להתקרב לחבר, להצחיק אנשים שקרובים אליכם או להקליל את האווירה – והכל כמובן, במידה והבדיחה מסופרת ברוח טובה. בשביל להעביר לכם את הזמן בכיף ריכזנו עבורכם כמה בדיחות ממש מצחיקות על פרסים שאנחנו אוהבים. מזמינים אתכם לקרוא, להנות ולהפיץ לאנשים שאתם אוהבים, בשביל שיצחקו יחד איתכם. תהנו!
האזינו לבדיחות
מקרר של פרסי
שאלה: איזה שלט פרסים אוהבים לתלות על המקרר? תשובה: זהירות, כלב נושך!
תהיה מעוניין להגדיל את הארוחה?
מוכר במקדונלדס שואל פרסי, \"אתה מעוניין להגדיל את הארוחה בשקל תשעים?\" הפרסי משיב בכעס, \"לא, אני רוצה להקטין את הארוחה בשקל תשעים\".
איך הורגים פרסי
שאלה: איך אפשר להרוג פרסי? תשובה: תזרקו לו מטבע של שקל מהחלון, את השאר הוא כבר יעשה לבד.
לספור כסף מול המראה
שאלה: למה פרסים אוהבים לספר כסף מול המראה? תשובה: בשביל להיות בטוחים שהם אלה שסופרים אותו.
שטיחים של פרסים
שאלה: איזה שטיח פרסים אוהבים לקנות? תשובה: שטיח פרסי.
דלת כניסה של פרסי
שאלה: מה פרסי כותב על הדלת? תשובה: מי שבא ברוך הבא ומי שלא ברוך השם...
פינו הפגנה
שאלה: איך מפנים הפגנת פרסים? תשובה: שמים באמצע ההפגנה קופת צדקה.
אוכל סיני ופרסים
שאלה: איך פרסי אוכל אוכל סיני? תשובה: רק עם קיסמי שיניים.
תינוק פרסי
שאלה: איך אפשר ללמד תינוק פרסי לעמוד על שתיים? תשובה: תתלו לו מטבע של עשר אגורות על התקרה.
פרסים ואבטיח
שאלה: למה פרסי אוהב להביא לאורחים שלו אבטיח? תשובה: כי יש בזה גם שתייה, גם אוכל וגם פיצוחים לנשנש
ילד פרסי בשיעור
שאלה: איך ילד פרסי מעתיק את מה שהמורה כותבת מהלוח? תשובה: בראשי תיבות בשביל לחסוך כמה שיותר מקום במחברת.
ילד פרסי מתארח
ילד הולך עם אמא שלו לקרובי משפחה והם מביאים לו סוכריה. האמא, \"מה אומרים לדודים הנחמדים?\" הילד משיב בלי להתבלבל, \"אפשר בבקשה עוד אחד?\"
שאלות נפוצות על בדיחות על פרסים
כמובן, באתר שלנו תוכלו להנות ממגוון בדיחות על פרסים לגמרי בחינם וללא עלות כלל, באהבה מאיתנו אליכם.
אתם מוזמנים לבצע שימוש אישי בבדיחות על פרסים שתמצאו בעמוד זה להנאתכם.
כמובן, אנחנו תמיד מחפשים להוסיף מידע נוסף שיעזור לגולשים שלנו. אם יש לכם בדיחות על פרסים שלא נמצאות בעמוד זה ותרצו להוסיף אתם מוזמנים ליצור קשר עם צוות האתר ונשמח להוסיף למאגר.