המסדרונות של בית הספר כבר שוקקים חיים, השיחות בעבודה קצת יותר אופטימיות והחבר'ה בצבא נראים פחות עייפים? כנראה שיום חמישי הגיע וסוף השבוע כבר פה! ביום חמישי נתחיל לתכנן בילויים מיוחדים לסוף שבוע עם המשפחה, החברים ועם עצמנו. נוכל סוף סוף להתפנות לכמה דברים שתכננו לעשות ולא הספקנו במהלך השבוע והכי טוב – נוכל להשלים קצת שעות שינה.
למה שלא תעשו שמח גם לקרובים אליכם ותכתבו להם ברכה מרגשת? כתבנו עבורכם ברכות יפות שיוכלו לשמש אתכם או לתת לכם השראה בכתיבת ברכה משלכם. בהצלחה!
סוף השבוע מגיע ואיתו ברכה קטנה אך מדליקה: שיהיה לך סוף שבוע שלא ישכח ותמיד תרצה לשוב ולשחזר את הדברים שעשית בו – מרוב שהוא יהיה כל כך טוב,
מהמם, שווה אין סוף תאי זיכרון…
שיום חמישי הזה יזכר לטובה
ויהיה מלא עד גדותיו בברכה והצלחה.
שההרגשה הפנימית תהיה חגיגה
ובחוץ כולם 'ירימו' לך ויגידו (את האמת) – שאין כמותך בעולם.
שהציפורים ישירו לך את השיר שאתה הכי אוהב בעולם ומנגינת לבך תפעים אותך ותמלא אותך בתחושה נעימה על מצע שלוה אדירה.
שיהיה לך יום חמישי מבורך!
שכל שעה מהיום תהיה מלאה בקסם שלא יפוג. שהראש שלך יעבוד נכון וימצא את הרעיונות איך לחגוג את הסופ"ש ובינתיים, עד הערב – תחוש סיפוק וטעם טוב בעבודה שאינשאללה תקצור בו כמויות עצומות של ברכה.
שיהיה לך יום חמישי מלא באהבה –
לעצמך, לעולם ובאופן כללי – לכל סוג של בני אדם.
שתבין את סודות הייקום ותתפעם מכל רגע שתעמוד מול הטבע המופלא ושתכיר את עצמך הכי טוב שאפשר.
מנהל האתר "עדן ברכות". הקים את האתר מתוך הרצון לתת לכולם את האפשרות להפתיע את יקיריהם בברכות יפות ללא מאמץ מיותר, ולהנגיש בממשק נוח את מבחר הציטוטים, פתגמים, ניבים וביטויים, וברכות יהדות שנמצאות ברחבי הרשת.
אנחנו נרשום מה שתבחר - 149 ש"ח בלבד במקום 179 ש"ח
מחזיקי מפתחות מעץ עם תמונה אישית